Kadercursussen

De Vrijwilligerscentrale van Stichting Cluster, beschikt over expertise op het terrein van kadertrainingen voor met name organisaties die werken met vrijwilligers. Heeft uw organisatie behoefte aan een kadertraining gericht op bijvoorbeeld het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid, het trainen van specifieke vaardigheden, conflicthantering, de structuur van de organisatie etc. neem dan contact met ons op.

Voor deelname aan een kadercursus kan in de gemeente Losser in sommige gevallen een beroep worden gedaan op subsidie van de gemeente. Voor sportverenigingen geldt dat ook een beroep kan worden gedaan op de Sportraad Overijssel.
We zijn gaarne bereid hierin te adviseren en te ondersteunen.
Onderstaand volgen een aantal voorbeelden van trainingen welke uitgevoerd kunnen worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.