Jobhopper!!!

9 februari 2011
Wat is Jobhopper? Jouw droombaan voor één dag

De provincie Overijssel wil jongeren stimuleren om vrijwilligerswerk te gaan doen. Maar waar doe je dit? En hoe kom je aan zo’n baan?
Als vrijwilliger kun je overal aan de slag, met afwisselend werk bij allerlei interessante organisaties. Bovendien sta je als vrijwilliger midden in de samenleving. Sommige mensen denken dat het alleen saai werk is, maar dat is zeker niet zo! Als vrijwilliger kun je je passie in de praktijk brengen en misschien ook nog wel verder ontwikkelen. De provincie Overijssel maakt het mogelijk dat 50 jongeren een dag als vrijwilliger aan de slag kunnen in een droombaan.

Jobhopper realiseert deze werkwensen van jongeren. Vertel ons waar je wel zou willen werken. Als je geluk hebt, kiezen we jouw wens uit. Wij zoeken een vrijwillige functie die perfect past bij jouw passies en we gaan die droombaan voor je regelen

https://www.vrijwilligerscentralelosser.nl/upload/allesbegintvrijwillig%20jobhopper.jpg

Heb je een wens of idee? Reageer direct! Inspiratie nodig? Doe dan de test op deze site en ontdek je echte passie. Waar wil jij weleens aan het werk?