Make a difference day

Over MADD

Tijdens MADD doen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland één of twee dagen vrijwilligerswerk. Collega’s, klasgenoten, buren, vrijwilligersorganisaties, clubgenoten, vrienden, teamleden, vrijwilligerscentrales; iedereen die iets in zijn omgeving wil aanpakken, kan meedoen.De website is de spil van Make a Difference Day. Op de site vindt u meer informatie zoals draaiboeken, voorbeeldpersberichten en digitale materialen die u voor uw eigen promotie kunt gebruiken. Kijk voor meer informatie bij “Digitale Toolkit”.

Wilt u ook meedoen met MADD? Kijk bij het hoofdstuk “Meedoen” als u een individu, vrijwilligersorganisatie, bedrijf of overheidsorganisatie, school of andere belangstellende bent.

Om MADD lokaal tot een succes te maken worden MADD-comités opgericht.

MADD wordt afgesloten met de uitreiking van diverse Awards.

MADD 2009

MADD is tot nog toe begin november georganiseerd om aan te sluiten bij MADD in Engeland en de VS en vanwege de Natuurwerkdag die traditiegetrouw de eerste zaterdag in november plaatsvindt. Deze koppelingen vallen vanaf 2009 weg. Hoewel dat jammer is, zien wij veel voordelen in de organisatie van MADD in het voorjaar. De temperatuur is in het algemeen prettiger voor buitenactiviteiten en er ontstaat een betere spreiding van grootschalige activiteiten* op het gebied van vrijwillige inzet in Nederland, en dus een minder grote piekbelasting van de lokale organisatoren.

Bron: Make a difference day