Langste Eettafel van Nederland

Coalitie Erbij organiseert tussen 27 september en 5 oktober de Langste Eettafel van Nederland.

Tijdens dit evenement organiseren allerlei organisaties en particulieren door het hele land eettafels. Door alle tafels aan te melden op de website www.komdedeuruit.nl worden deze digitaal met elkaar verbonden en vormen ze samen de Langste Eettafel van Nederland. De Langste Eettafel van Nederland is onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid. Samen eten is een makkelijke manier om mensen met elkaar in contact te brengen en eenzaamheid tegen te gaan.

Vrijwilligers komen vaak in aanraking met mensen die zich eenzaam voelen. Tegelijkertijd is het doen van vrijwilligerswerk een goede manier om het eigen gevoel van eenzaamheid tegen te gaan. Daarom sluit de Langste Eettafel van Nederland goed aan bij het werk van de vrijwilligerscentrales

Voelt u zich geroepen om hieraan deel te nemen, meldt u zich dan aan via deze site