Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014

Ruim 690 inschrijvingen vrijwilligersprijzen 2014

logo-vrijwilligersprijzen

De genomineerden van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014 zijn bekend! Dit jaar hebben ruim 477 lokale en landelijke initiatieven, gemeenten en bedrijven zich ingeschreven. Voor de Passieprijs zijn 214 mensen voorgedragen.

Op 8 december reiken minister Plasterk en staatssecretaris Van Rijn in totaal acht prijzen uit aan vrijwilligersorganisaties, –projecten en burgerinitiatieven, maar ook aan bedrijven en aan gemeenten. Aan twee vrijwilligers van onschatbare waarde wordt dit jaar voor het eerst de VriendenLoterij Passieprijs uitgereikt.

Met deze prijzen zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken onze waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

bekijk alle genomineerden