Medewerkers Stichting Cluster schilderen ruim 1.5 km aan banken bij openlucht Theater Brilmansdennen.

In het kader van de landelijke NLdoet dagen hebben medewerkers van Stichting Cluster een klus geadopteerd bij het openlucht theater Brilmansdennen.
Voor het 3e achtereenvolgende jaar zijn de medewerkers bezig geweest met de banken van het theater klaar te maken voor het komende seizoen.

Deze klus is ooit ontstaan door de maatschappelijke stage die georganiseerd is in samenwerking met het Twents Carmel College Losser en de Vrijwilligerscentrale Losser. Na 2 jaar was het helaas voor de leerlingen niet meer mogelijk om hun maatschappelijke stage onder schooltijd te doen, en dus zat deze klus zonder helpende handen.

Verder kijken
Reden voor de vrijwilligerscentrale losser om verder te kijken naar de mogelijkheden om de klus toch gedaan te krijgen.
Na enig zoekwerk is er gehoor gevonden bij de collega’s van Stichting Cluster. Zo wordt er nu dus voor het 3e jaar al een klus uitgevoerd bij het openlucht theater.

De klus biedt niet alleen een stuk inspanning, maar door de gezellige sfeer, de enthousiaste begeleiding van de vrijwilligers van het theater en omgeving wordt deze dag ook vaak als ontspanning ervaren. Een dagje geen bureau, maar buitenlucht en actief bezig zijn! Voor volgend jaar zijn er alweer afspraken gemaakt om te kijken of we ook die editie weer de handen uit de mouwen kunnen steken.